When you sleep under a quilt, you sleep under a blanket of love.

laupäev, 17. detsember 2016

Tekid lastele

Järgnevad lapitekid on õmmeldud viimaste kuude jooksul, seetõttu on nad ka seisnud kokkuvoldituna kapis ning veidike kortsulised. Õmmelda mulle meeldib, pildistada aga mitte eriti. Just talvisel ajal on raske leida sellist valget päeva, kui pilte teha kannataks.

Kollasele tekile sai keskosaks üks voodipesukangas, mille ostsin toredate lepatriinude pärast, aga kodus vaadates selgus, et trükivärv on laiali ning päästa sai just titateki jagu lepatriinusid.

 Taguseks on kollane kribuliste lillekestega ning kandiks tumekollane valgete täppidega. Tepitud diagonaalselt 5x5 cm ruutudega, keskmised read ristkülikutega. Teki mõõt on 80x80 cm.


 Rohelise teki pealise ruutude jaoks jagus täpset ühest öökullidega kangatükist, millele lisasin rohekaskollase serva.


Tagune on samuti rohekaskollane, kanditud rõõmsate triipudega. Tepitud ca 4,5 cm ruutudega. Teki mõõt on 80x80 cm.


Sinise teki keskosa tükk on samuti tervik, samast kangast olen eelmisel talvel teinud ühe tekikese ning järgi jäi just paras tükk, mida enam lõikuma ei hakanud.


Tagune on triibuline, kandiks tumekollane valgete täppidega. Tepitud on kodumasinal laia lainelise joonega. Teki mõõt on 90x90 cm.

 Siin kõik kolm ka koos pildil, kus veidi õigemad värvid.


 - . - . - . -

Suvel leidsin Kangadžunglist eeltepitud kahvatukollase ja 2 rohekat paneeli, millel jänkud või muud sarnased loomad. Igale panin sobivas toonis kanga taha, teppisin läbi ja kantisin.



Siin kõik kolm samuti koos pildil, kus veidi õigemad, kahvatud,  värvid. 

Tekkide mõõdud said ca 85x110 cm.
Järgmisel nädalal viin need ja mõned veel Tallinna Lastehaiglasse.

1 kommentaar: